Transport

Bij transportbedrijven vormt het wagenpark de levensslagader van het bedrijf. Het is daarom niet vreemd dat zij voor motorbrandstoffen en smeermiddelen op zoek zijn naar een flexibele en duurzame partner.

Dat loopt gesmeerd
Samen met u zoeken wij naar de optimale smering van uw wagenpark. De topproducten van Esso en Mobil verzekeren u van de beste bescherming. Wij maken voor u graag een smeerplan op maat.

Bekijk hier de folder over Mobil Smeermiddelen voor het zware werk.

Totale tankoplossing
Graag reiken wij oplossingen op maat aan als het gaat om tanken onderweg. Met ons steeds verder groeiend netwerk bijvoorbeeld. Maar ook internationaal bieden wij u prima oplossingen met de Esso Card. Uw wagenparkadministratie wordt hierbij niet uit het oog verloren. Heldere specificaties, uiteraard digitaal, maken dit allemaal mogelijk.

Transportbedrijven die graag op eigen terrein willen tanken bieden wij complete turn-key tankinstallaties aan. Wij zorgen desgewenst voor de vergunningen, de benodigde installaties en voor de levering van diesel.

Bekijk hier de mogelijkheden op het gebied van opslagtanks.

Uitgebreid tanknetwerk
Het netwerk van Vissers Olie blijft groeien. Als weggebruiker komt u de goed uitgeruste tankstations van Vissers Olie door heel Zuid-Oost en Zuid-West Nederland tegen. Of het nu gaat om Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Groningen, Limburg, Overijssel, Noord- of Zuid-Holland: Er is altijd wel een tankstation in de buurt waar u terecht kunt met de Vissers Olie Tankpas!  Inmiddels wordt onze Vissers Olie Tankpas immers al op zo'n 190 locaties, verspreid door heel Nederland, geaccepteerd.

België
Ook in België kunt u met de Vissers Olie tankpas terecht op diverse locaties. Inmiddels zijn er al zo'n 25 locaties met snelle truckpompen en Adblue. U kunt onder andere tanken in Turnhout, Herentals, Antwerpen, Zeebrugge en Veurne.

Duitsland en Oostenrijk
Behalve in Nederland en België wordt de Vissers Olie Tankpas ook op diverse plaatsen in Duitsland en Oostenrijk geaccepteerd.

Het actuele locatie overzicht vindt u hier.

AdBlue bij Vissers Olie
Alle truckfabrikanten hebben aangegeven verder te gaan met de ontwikkeling van de SCR-techniek om aan de Europese emissienormen te voldoen. Voor toepassng van de SCR-techniek is het noodzakelijke AdBlue te tanken. Vissers Olie loopt voorop in het bieden van AdBlue-oplossingen. Zo levert Vissers Olie praktische thuisinstallaties, die het tanken van AdBlue vergemakkelijken. Heeft u niet de beschikking over een eigen vulinstallatie, dan kunt u ook bij diverse Vissers Olie-tankstations bij één van onze eigen AdBlue-pompen.

Mobil Serv Lubricant Analysis
Een Mobil Serv Lubricant Analysis geeft u een rapport met een duidelijke diagnose en aanbevelingen over het ingeleverde oliemonster. Aan de hand van dit rapport kunnen richtlijnen voor onderhoud en reparatie worden opgesteld.
Een Mobil Serv Lubricant Analysis levert u een aantal voordelen op:
- Vermindering niet-geplande voertuigstilstand.
- Hoger rendement van de smeerolie.
- Lagere onderhoudskosten.
- Langere levensduur van de machine.

Vissers Olie, de totaalleverancier waarmee het goed zaken doen is!

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op
Guido Coppes
Guido Coppes
Accountmanager Transport
Neem contact op