Vissers Olie Tankpas

24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen, de mogelijkheden van onze tankpassen zijn grenzeloos. Met onze kennis kunnen we u optimaal adviseren welke oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past!

Optimaal maatwerk en gemak
Met de Vissers Olie Tankpas kiest u voor ontlasting van uw administratie. Wij zetten graag enkele voordelen voor u op een rij:

  • Toegang tot onze uitgebreide digitale portal waar u onder andere inzicht heeft in uw vertankingen.
  • Wekelijks ontvangt u digitaal een duidelijke en goed gespecificeerde factuur.
  • U bepaalt per medewerker welke producten er mogen worden aangekocht.
  • U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer.
  • U bepaalt zelf de pincode.
  • U kunt de Vissers Olie Tankpas ook gebruiken bij Tankpool 24 in Duitsland* en G&V in België.
  • Een goede backoffice voor al uw vragen.

Belangrijk om te weten is dat de Vissers Olie Tankpas gratis is en er geen 'verborgen' kosten worden opgenomen.

* Om te kunnen tanken op onze Duitse locaties dient uw tankpas hiervoor vrijgegeven te worden. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met onze tankpasadministratie, zij maken dit graag voor u in orde! tankpas@vissersolie.nl of (077) 399 92 06.


Onze tankpassen 

Vissers Olie Tankpas

De Vissers Olie Tankpas is te gebruiken op alle Vissers Olie tankstations en de bij Vissers Olie aangesloten tankstations in geheel Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland*. Een actueel overzicht van waar u overal terecht kunt met de Vissers Olie Tankpas vindt u hier. Voor het aanvragen van de Vissers Olie Tankpas kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (077) 399 92 10. Uiteraard kunt u de Vissers Olie Tankpas ook online aanvragen.

* Voor tanken in Duitsland dient uw tankpas hiervoor vrijgegeven te worden. Neem contact op met onze tankpasadministratie, zij maken dit graag voor u in orde! tankpas@vissersolie.nl of (077) 399 92 06.

Esso Card Nederland
Te gebruiken op alle Esso-stations in Nederland en op vrijwel alle stations van Vissers Olie. Deze pas wordt uitgegeven door Vissers Olie. Iets voor u? Neem contact op met onze afdeling Verkoop via (077) 399 92 10.

Esso Card Europe
Te gebruiken op het gehele Esso-netwerk in Europa. Met de Esso Card Europe kunt u tolgelden en reparaties op een eenvoudige en verantwoorde manier afrekenen. De uitgifte van deze pas geschiedt door Esso Nederland BV. Wij verzorgen voor u de gehele aanvraag. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Tankpas via (077) 399 92 06. Deze pas kunt u dus niet aanvragen via de site.


Wij adviseren u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past.
 

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op