Duurzame Diesel

Vissers Olie dealer en distributeur voor Zuidoost-Nederland

Na een intensieve voorbereiding van ruim 3 jaar heeft Future Fuels een unieke lijn duurzame dieselbrandstoffen op de markt gebracht. Dankzij de introductie van deze producten kunnen bedrijven onder andere hun CO2-uitstoot reduceren tot bijna 90%. Vissers Olie verzorgt de distributie in Zuid-Oost Nederland. 'Geweldig natuurlijk', zegt directeur Gerbert Vissers enthousiast. 'Future Fuels veroorzaakt een ware revolutie op het gebied van dieselbrandstoffen. Wij zijn er trots op om deel te mogen uitmaken van het landelijke dealernetwerk'.

De producten van Future Fuels zijn hoogwaardiger dan gewone diesel, beter voor het milieu en beter voor de motoren. Zo biedt het bedrijf het product Ssynfuel+ aan. Dit is de eerste en enige fossielvrije en duurzame diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt.

'Ssynfuel+ is fossielvrij, CO2-reducerend, emissiearm, biologisch afbreekbaar, afvalverminderend en het hele jaar door winterbestendig', somt Germ Wiersman, directeur van Future Fuels Wholesale BV uit Heerenveen, de voordelen op. 'En bovenal volledig geproduceerd uit herwinbare en duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvaloliën. Deze oliën hebben eerst hun toepassing gehad in de voedselbereiding. De afvalproducten, die hiervan overblijven en afgevoerd moeten worden, zetten wij om in hoogwaardige duurzame dieselbrandstoffen op synthetische basis'.

De Eco2fuel(+)-productenlijn is verwant aan de Ssynfuel+ en heeft een lagere kostprijs. Het is speciaal ontwikkeld om bedrijven stap voor stap te kunnen helpen met de groei naar een steeds hogere mate van duurzaamheid op het gebied van techniek en milieu. Alle brandstofproducten van Future Fuels zijn ISCC-EU gecertificeerd. Elke levering van Future Fuels is voorzien van een zogenoemde BDS verklaring. Hiermee kunnen bedrijven bij instanties en organisaties, zoals de CO2-Prestatieladder, Lean & Green en MVO Nederland aantonen hoeveel CO2 ze feitelijk reduceren.

Future Fuels heeft een landelijk dekkend netwerk aan dealers en distributeurs opgezet. Hiermee kunnen de revolutionaire en unieke duurzame dieselbrandstoffen door heel Nederland geleverd worden. Gerbert Vissers: 'Wij zijn in 2011 al begonnen met het actief vermarkten van groen gas voor personenwagens. We zetten nu een volgende stap door diesel met een duurzame achtergrond aan ons assortiment toe te voegen. Hiermee kunnen we breder inzetten op duurzaamheid en dat is belangrijk voor de toekomst'.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via (077) 399 92 10 of kijk op www.futurefuels.nl

 

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op
Guido Coppes
Guido Coppes
Accountmanager Transport
Neem contact op