Agro en Grondverzet

Agrarische ondernemers, loonwerkers en grondverzetbedrijven zoeken een sterke en duurzame partner voor de levering van motorbrandstoffen en smeermiddelen. Tractoren en grondverzetmachines vormen immers de levensader van ieder bedrijf. Snelle leveranties, 7 dagen per week, 24 uur per dag zijn dus van groot belang. Vissers Olie weet dit als geen ander.

Zorg dat het gesmeerd loopt
Samen met u zoeken wij naar de optimale smering van uw complete machinepark. Graag maken wij hierbij voor u overzichtelijke smeerschema's. Een goede inventarisatie zorgt ervoor dat het aantal smeermiddelen beperkt blijft tot een overzichtelijk aantal. De Esso en Mobil producten verzekeren u van een optimale bescherming. Voor meer informatie over onze producten en prijzen kunt u contact opnemen met onze accountmanager.

Tijdelijke opslag in mobiele tanks
Vissers Olie verhuurt mobiele tanks (IBC’s) en bovengrondse KIWA-gekeurde opslagtanks. Ze zijn te huur vanaf 1000 liter inhoud en kunnen op verzoek worden uitgevoerd met een 24 volts elektrische pomp en afgifteslang met pistool. Bekijk hier een aantal mogelijkheden op het gebied van opslagtanks. Wij komen altijd bij u ter plekke de situatie bekijken en geven u het beste advies én een ijzersterk voorstel.

Nieuwe wetgeving vraagt om nieuwe oplossingen
Sinds januari 2007 geldt er de wettelijke verplichting een bepaald percentage biocomponent toe te voegen aan de brandstoffen. In 2008 was het percentage 3,25% en in 2009 bedraagt dit 3,75%. Een gedegen waterhuishouding in de tank is een bittere noodzaak met deze toenemende eisen. Vissers Olie informeert u graag naar de mogelijkheden om de waterhuishouding in uw tank op orde te houden of te brengen. Graag helpen we u ook bij de aanschaf van een volledig nieuwe tankinstallatie.

Vissers Olie, de totaalleverancier waarmee het goed zaken doen is!

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op
Roy Quadakkers
Roy Quadakkers
Accountmanager Agro
Neem contact op