Agenten en Dealers

Tankstation ondernemers die op zoek zijn naar meer dan alleen een leverancier van motorbrandstoffen vinden in Vissers Olie een uitstekende partner. Samen met u zoeken wij naar de meest succesvolle formule voor uw tankstation.

Met een flink eigen netwerk van stations durven wij ons een specialist te noemen. Of het nu om een onbemand of bemand station gaat, wij zijn u graag van dienst. Ook maken wij u graag deelgenoot van ons shopconcept dat altijd wordt afgestemd op de lokale situatie.

ESSO
Ga voor een maximale omzet met het wereldmerk ESSO. U kunt gebruiken van alle faciliteiten zoals het gehele loyalty systeem Esso Extra's. Ook in de shop profiteert u van de uitstraling van Esso met onze Snack & Shop formule. Desgewenst aangevuld met het Delifrance Bakery concept.

VISSERS OLIE STOP & GO
Vissers Olie beschikt daarnaast ook over een eigen onbemande formule. Vissers Olie Stop & Go is een echte prijsvechter. Inmiddels wordt deze formule op steeds meer locaties gevoerd.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons unieke kortingssysteem: de Vissers Voordeelpas. Maar ook van onze knowhow op technisch vlak.

Steeds meer dealers hebben zich daarom bij ons aangesloten. Bent u de volgende?


  
 

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op
Remco Struijk
Remco Struijk
Accountmanager Agenten & Dealers
Neem contact op