Tanken

Uiteraard bieden wij u op onze tankstations een uitgebreid scala aan op het gebied van brandstoffen en smeermiddelen van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u namelijk rekenen op de beste producten met de garantie van 's werelds grootste olieconcern ExxonMobil. En omdat we ons distributieproces optimaal georganiseerd hebben, kunt u er altijd op rekenen dat u bij Vissers Olie een eerlijke prijs betaalt aan de pomp.

Sinds 1 juli 2016 is het volgens Europese richtlijnen verplicht om biobrandstoffen bij te mengen. De voornaamste reden voor deze verplichte bijmenging van biobrandstoffen is dat dit bijdraagt aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Dit doet uiteraard geen enkele afbreuk aan de brandstofkwaliteit. Wilt u meer weten over deze richtlijn en de gehaltes aan biobranstoffen? Lees er hier meer over.

Ons streven is om het tanken voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Het tevreden stellen van onze klant heeft voor Vissers Olie dan ook de hoogste prioriteit en daarom staan onze medewerkers garant voor de beste service.

Wilt u weten wanneer onze stations geopend zijn? En voor welke services u bij ons terecht kunt?

Ons locatieoverzicht laat u per station zien welke brandstoffen beschikbaar zijn, welke tankpassen worden geaccepteerd, of u 24/7 kunt tanken etcetera. Neem gerust een kijkje. De Vissers Olie app downloaden kan natuurlijk ook!

Graag tot ziens op onze stations!

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op