Over Vissers Olie

Wij voorzien zowel consumenten als de zakelijke markt van een totaalpakket kwalitatief hoogwaardige motorbrandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten.

Onze missie is dan ook: 'Het is Vissers Olie die u beweegt! Ons betrokken team staat garant voor optimale service en kwaliteit. Wij leveren op dynamische, duurzame en klantgerichte wijze alles voor uw vooruitgang'.

Uiteindelijk zorgen onze producten en diensten ervoor dat mensen, machines of voertuigen zich snel, schoon en veilig kunnen blijven voortbewegen. Kwaliteitsproducten en kennis van zaken staan garant voor kostenbesparende en effectieve oplossingen. Dit komt tot uiting in kwalitatief en onafhankelijk advies op maat.

Als weggebruiker komt u de goed uitgeruste tankstations van Vissers Olie door heel Zuid-Oost en Zuid-West Nederland tegen.  Al 100 jaar is Vissers Olie een betrouwbare leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in Limburg, Zuid-Oost Brabant en Zuid Gelderland. Sinds april 2014 is ons werkgebied uitgebreid met 20 tankstations in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Behalve dat Vissers Olie een veertigtal eigen stations heeft, beschikken wij over een groot netwerk van stations in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk waar u met de Vissers Olie Tankpas terecht kunt. Ons actuele locatieoverzicht vindt u terug op onze website. Nog handiger is het om onze Vissers Olie app te downloaden. Dit kan gratis in de app store van Apple en de market voor Android. Graag tot ziens op één van onze stations!

Vissers Olie: Keep moving!

Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op