Nieuws

Wijzigingen in ons netwerk

Er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden in ons netwerk van tankstations.

Onlangs zijn onze locaties in Bergen op Zoom (Esso Vissers de Wouwse Tol) en Venray (BP Vissers Venray) volledig vernieuwd en omgebouwd tot een Moments & More locatie. Met dit concept bieden wij onze gasten verschillende momenten aan om te genieten en ontspannen in onze shop in de geheel eigen Moments & More look & feel. Bij ons station in Venray zijn daarnaast nieuwe wasboxen gerealiseerd. Ook kan op dit station groen gas (CNG) getankt worden.

Sinds 1 december 2017 kunt u met de Vissers Olie Tankpas ook terecht op ons nieuw verworven station Esso Vissers Schagen. Hier hebben wij het station ‘Waldervaart’ overgenomen, direct langs de N245. Dit station beschikt over een groot voorterrein met alle brandstoffen, een zeer ruime shop, een wasstraat én wasboxen.

Op de tankstation veiling in september 2017 hebben wij twee stations aan de A67 in Bladel weten aan te kopen. Deze stations worden in maart 2018 toegevoegd aan ons netwerk. Op deze locaties zullen wij ook Moments & More vestigingen realiseren.

Ons station in Velden wordt per 31 december 2017 gesloten. Helaas is het vanwege de ligging van dit station niet mogelijk hier een onbemande vestiging van te maken. Stations in de buurt waar u terecht kunt met de Vissers Olie Tankpas zijn Esso Vissers Tegelen en Esso Vissers de Witte Venlo-Blerick. Ook wordt de  Vissers Olie Tankpas met ingang van 31 december 2017 geaccepteerd bij Tamoil Lomm.

Voor een volledig en actueel overzicht van onze tanklocaties kijkt u op www.vissersolie.nl/lcoaties of download de Vissers Olie app!

» Terug naar nieuwsoverzicht
Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op