Nieuws

Netwerk Vissers Olie blijft groeien

Ons netwerk van tankstations is weer uitgebreid met enkele nieuwe locaties.

Het netwerk van Vissers Olie blijft groeien. Onlangs zijn er weer een aantal locaties in Nederland én België toegevoegd aan ons netwerk.

Zo opende de G&V Energy Group onlangs een nieuw truckstation in Beveren. Beschikbare producten op dit station zijn diesel, Adblue en gasolie extra. Het station bevindt zich aan de Hazopweg 288 in Kallo (Beveren).

Ook hebben wij Esso Kreijne mogen toevoegen aan ons netwerk. Esso Kreijne bevindt zich in Hoogland, aan de Bunschoterstraat 40.

Het is zeker de moeite waard om al onze tanklocaties te bekijken. Het eenvoudigst kan dat via de  Vissers Olie app. Zo heeft u altijd het meest actuele overzicht bij de hand! Onze gratis app is beschikbaar voor zowel Apple als android. Uiteraard kunt u het overzicht ook bekijken of downloaden via onze website.

U kunt al op ruim 200 stations in Nederland terecht met uw Vissers Olie Tankpas. En natuurlijk niet alleen in Nederland, maar ook in België, Oostenrijk (en optioneel zelfs in Duitsland) wordt de Vissers Olie Tankpas geaccepteerd.

 

» Terug naar nieuwsoverzicht
Bel ons via 077 - 399 9200 of  Neem contact met ons op